Καλώς ήλθατε Στο Blog της Πορταριάς Χαλκιδικής

Καλώς ήλθατε στο Blog της Πορταριάς Χαλκιδικής!
Εδώ μπορείτε να μας στείλετε τα δικά σας άρθρα και τις δικές σας καταγγελίες για ότι αφορά την Πορταριά, τον Δήμο Νέας Προποντίδας και την Χαλκιδική. Εφόσον οποιαδήποτε ανάρτηση μας σας ενοχλεί που θα έγινε σίγουρα εν αγνοία μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο:

portaria-blog@mail.com

"Όλοι σκέφτονται να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δε σκέφτεται να αλλάξει τον εαυτό του." , Tolstoy

Με εκτίμηση η Διαχείριση Του Blog

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΚΑΚΙΟΥ


 Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σιθωνίας διοργανώνει Διεθνές Φεστιβάλ Σκακιού από την Παρασκευή 30 Μαρτίου έως την Κυριακή  1 Απριλίου 2012 για νέους έως 16 ετών.  Το πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Νομού Θεσ/νικης και Χαλκιδικής και της  Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο ATHENA PALLACE (ακτή Ελιά). Το πρόγραμμα αγώνων έχει ως εξής:
Παρασκευή 30/3: 17.30 μ.μ. διεξαγωγή 1ου έως 3ου γύρου
Σάββατο 31/3: 17.30 μ.μ. διεξαγωγή 4ου έως 6ου γύρου
Κυριακή 1/4: 10.00 π.μ. διεξαγωγή 7ου γύρου έως 9ου γύρου.
Κυριακή 1/4: 13.30 μ.μ. τελετή λήξης και βραβεύσεις.
Στους αγώνες παίρνουν μέρος 26 πολύ ισχυροί σκακιστές από τις γείτονες χώρες:  Τουρκία Βουλγαρία Σερβία και FYROM.  Όμως κι από Ελληνικής πλευράς έχουμε πολύ σημαντικές συμμετοχές:  Ο πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία των 10 ετών, Ιωαννίδης Ευγένιος και ο φετινός πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία των 18 ετών και νούμερο ένα στην λίστα δυναμικότητας των παικτών, Παπακωνσταντίνου Δημήτρης. Επίσης αγωνίζεται και ο νεαρός πρωταθλητής Ελλάδος ανδρών στο πρωτάθλημα τυφλών, Κουμτζής Αργύρης. Υπολογίζεται ότι θα λάβουν μέρος παραπάνω από 100 σκακιστές κυρίως από Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική σ’ ένα πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα.

Ο Δήμος Σιθωνίας έχει μεριμνήσει για τη φιλοξενία των σκακιστών από το εξωτερικό και ταυτοχρόνως θα τους κάνει και μια μικρή ξενάγηση στον ελεύθερο χρόνο των αγώνων, στα αξιοθέατα της περιοχής.

Πηγή: http://www.halkidikinews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5491:diethnes-festival-skakioy&catid=17&Itemid=6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου